Ilmoitukset suomenpienhevosista

Onko sinulla suomenpienhevonen myytävänä tai haluatko ostaa, vuokrata tai antaa vuokralle suomenpienhevosen? Jätä ilmoitus!

MYYDÄÄN

Myydään 8.6.2016 syntynyt pienhevosori Hopeasamurai isä. Tussarin Luonnos emä. Vinskiliina ei. A.T. Vinski Hieno, jykevärakenteinen varsa, jolla kaunis tähtiopiirto päässä. Kuljetettu ja talutukseen opetettu. Kaunis liikkeinen tulevaisuuden kisaponi. Kiltti ja kesyluonteinen "kaikkikäy"- tyyppi. Harrastavaan ja esille tuovaan kotiin. Ktk. vanhemmista isän puolella etenkin hienoja jälkeläisnäyttöjä, emänsä neljäs jälkeläinen,aikaisemmat veljet Hopeamyrsky Ktkp. II, Hurmuriprinssi II ja I- palkinnot hippoksen näyttelyssä ja sisko Hopeasäde II palkinto hippoksen näyttelyssä. Hinta 3500 e /tarjous.

Ilmoittanut
Terhi Tulla
0405543220
terhi.tulla@luukku.com
Facebookissa Itätuvantalli

MYYDÄÄN

Myynnissä kesäkuussa -16 syntynyt lupaava ja kaunis tammavarsa. Isänä Tuuvan Herpertti ja emänä erisukuinen Pohjukan Pimu. Molemmat vanhemmat jalostusarvosteltu 2. palkinnolla pienhevossuunnalle. Varsa Etelä-Karjalassa, Ruokolahdella. Hp. 2700 €. Kuvia myös Savelan tilan FB-sivulla.

Ilmoittanut
Savelan tila
046 882 0770
savelantila@gmail.com

MYYDÄÄN

Esimerkki-ilmoituksen tekstiä.

Ilmoittanut
Maija Malliesimerkki
040 123 4567
maija.malliesimerkki@esimerkki.fi